Att göra

Skärgårdspärlan Nynäshamn erbjuder många vackra platser som du bör passa på att besöka när du är här. Nedan följer förslag på allt du kan göra under din vistelse i Nynäshamn.

Segway

 

Är du sugen på att se Nynäshamn på ett snabbt, enkelt och framför allt roligt sätt? Hyr en segway!


Segwayen har haft ett stort genomslag under de senare åren och kan kanske kallas för den moderna mopeden. I den finner du både ett smidigt transportmedel och ett redskap för olika roliga, innovativa aktiviteter, såsom segwaypolo. Den är det perfekta inslaget i både företagsfesten, konferensen och möhippan!

Fiskeguidning

 

Nynäshamns Fiskeguider är riktiga proffs. Följ med på en fisketur du sent ska glömma!


Följ med på ett spännande fiskeäventyr i specialutrustade båtar, inomskärs eller ute till havs, året runt. För det mesta fiskas lax, havsöring, gädda eller gös, i vattnen mellan Dalarö och Mörkö.

 

De som arbetar i Nynäshamns Fiskeguidning har stor respekt för havet. Guidernas goda sjösäkerhetskunskaper borgar för att ni som gäster ska känna er trygga och kunna ägna er helt åt fisket. Ni förses självklart med flytoverall eller flytväst beroende på årstid. Båtarna har dessutom all tänkbar säkerhetsutrustning: Satellitnavigering, VHF-radio, nödbloss, ekolod mm.

Golf

 

Nynäshamns Golfklubb blev 2007 utsedd till Sveriges bästa golfklubb av Sveriges golfjournalister. Där finns 27 hål uppdelat på tre olika slingor samt 9 hål där även du som inte har grönt kort är välkommen att spela. Nynäshamns golfklubb ligger vackert intill sjön Muskan i Körunda.

 

Banan är en medelsvår park- och skogsbana med 27 hål i tre olika slingor. Varje slinga har sin egen karaktär, precis som deras namn, Dal, Sjö och Berg återger. På klubben finns också stora öppna övningsområden. Där erbjuds en golfstudio som är öppen året runt, med det senaste i sving-analysutrustning. Dessutom har golfklubben tre PGA-tränare som utbildar både nybörjare och tourelit.

Adress

 

Telegrafgatan 41

149 41 Nynäshamn

Kontakt

 

konferens@nynasgarden.se

Tel: 08-520 205 90

Nynäsgården är kontantfritt hotell

Lämna ditt omdöme på TripAdvisor
Klicka här!
 
  • Facebook - Nynäsgården
  • Instagram - Nynäsgården