Avskilda möten & konferenser

Vi på Nynäsgården kan erbjuda avskilda möten och boende för våra gäster.

För det lilla mötet erbjuder vi Lilla konferensen för upp till 12 personer i styrelsesittning. Ni har då övervåningen för er själva samt vår nya konferenslounge för kaffepaus. Lunchen serveras avskilt på punschverandan. Vi kan också garantera avskilt boende för er grupp.

För den större konferensen erbjuder vi hela övervåningen för er med tillgång till stora konferensen för upp till 70 personer i skolsittning, vår nyrenoverade konferenslounge och grupprum helt för er själva. Er lunch serveras i vår restaurang men om ni hellre vill sitta avskilt på vår övervåning kan vi självklart servera er lunch på övervåningen. 

Nynäsgården är uppdelad på tre byggnader vilket gör det möjligt att erbjuda avskildhet.

 

Vi tar ansvar och följer självklart folkhälsomyndighetens riktlinjer kring hanteringen i den här situationen för både anställda och våra gäster.

Vi uppmanar därför våra gäster som är sjuka, har luftvägsinfektion eller hosta att avboka eller omboka sin vistelse tills dess ni är friska igen. 

Vi har tagit höjd för vår städning och städar regelbundet våra allmänna ytor, knappar, handtag samt toaletter med desinfektionsmedel.

 

Våra konferenspennor desinficeras efter användning samt våra konferensblock läggs undan i en vecka innan de används igen. 

 

För mer information och bokning kontakta oss på christer@nynasgarden.se eller 0768 - 809494

Adress

 

Telegrafgatan 41

149 41 Nynäshamn

Kontakt

 

konferens@nynasgarden.se

Tel: 08-520 205 90

Nynäsgården är kontantfritt hotell

Lämna ditt omdöme på TripAdvisor
Klicka här!
 
  • Facebook - Nynäsgården
  • Instagram - Nynäsgården