Bada

Nickstabadet

 

Nickstabadet är ett familjevänligt långgrunt bad i centrala Nynäshamn. Här finns allt från en stor härlig och långgrund sandstrand, till bryggor och stora gräsytor för dem som inte vill ha sand mellan tårna. Den aktive kan ta några åk i vattenrutschbanan eller hoppa från hopptornet och sedan utmana kompisarna i äventyrsgolf. Kanoter, kajaker och trampbåtar finns att hyra vid vattenrutschbanan. Kiosk och restauranggrill (med fullständiga rättigheter) finns inom området i anslutning till Nickstabadet.

 

Avstånd från Nynäsgården: 2 km

Hamnviksbadet

Trevligt bad i den skyddade viken med klippbad, sandstrand och gräsytor att välja mellan. Inloppet till viken är endast 3 meter brett vilket gör Hamnviken till en stor uppvärmd lagun. Badet är barnvänligt.

 

Avstånd från Nynäsgården: 4 km

Nåttarö

Nåttarö är känt för sina fina barnvänliga stränder. Packa matsäcken och snorkel och gör en skön utflykt i Skärgården.

 

Under sommarmånaderna går Utö Express (Waxholmsbolagets båt) ut till detta paradis flera gånger om dagen och det tar bara 30 min att åka dit.

 

 

Ösmo simhall

Ösmo simhall har nyligen renoverats och återinvigdes den 14 februari 2008. Här finns pooler för stora och små samt bl.a. gym och fik. Ösmo simhall ligger i samhället Ösmo 10 km norr om Nynäshamn. Här finns tre olika stora bassänger som passar alla åldrar. Simhallen har även simskola för både barn och vuxna, vattengymnastik, gym, solarie och solstolar för den som vill ligga utomhus och njuta av sommaren. Här ordnas också Spa-kvällar och livräddarskola. Cafeteria finns i simhallen med enklare förtäring.

Tillgänglighet:
Det går bra att ta sig runt i simhallen med barnvagn, rullstol och rullator. Det finns handikappanpassade toaletter samt skötbord. Barnstolar finns i caféet. Det finns hiss i byggnaden. I anslutning till simhallen finns det en stor parkering med handikapplatser. Parkeringen är gratis i 3 timmar med p-skiva. 

 

Avstånd från Nynäsgården: 11 km

Adress

 

Telegrafgatan 41

149 41 Nynäshamn

Kontakt

 

konferens@nynasgarden.se

Tel: 08-520 205 90

Nynäsgården är kontantfritt hotell

Lämna ditt omdöme på TripAdvisor
Klicka här!
 
  • Facebook - Nynäsgården
  • Instagram - Nynäsgården