Hotell

VD:n har ordet

 

Nynäsgården Hotell & Konferens är ett familjeägt företag som jag och min fru har drivit i runt 15 års tid. Vi hjälper er med vad som behövs för att er konferens eller hotellvistelse skall bli så lyckad som möjligt. Nynäsgårdens lugna miljö och serviceinriktade personal gör att våra gäster får ett personligt bemötande som präglar hela vistelsen.

 

Något vi kan skryta lite extra med är vår fantastiska mat. Våra kockar har många års erfarenhet och bygger våra menyer utefter säsong med lokala råvaror i fokus.

 

Varmt välkomna till oss på Nynäsgården!

 

/Peter Wallebo, VD

 

peter.wallebo@nynasgarden.se

08-520 205 90

Gamla Hesselby Bryggeri

 

Gamla Hesselby Bryggeri drivs av familjen Wallebo sedan början av 2015.

Efter att Peter läst dryckeskunskap vid Restaurangakademien i Stockholm, växte intresset starkt för att börja tillverka egen öl. 2015 startade familjen varumärket och mikrobryggeriet Gamla Hesselby Bryggeri beläget i Hässelby Villastad.

 

Sedan hösten 2015 säljs ölen på Nynäsgården och smakerna varierar efter säsong. Målet är att leverera hantverksmässigt bryggd öl med högsta kvalitet. Utöver försäljning erbjuds även ölprovningar på Nynäsgården som bokas i förväg.

 

Läs mer om bryggeriet på: www.hesselbybryggeri.se

 

 

Hotellrum i hemtrevlig miljö

 

På Nynäsgården har vi 37 enkelrum och 35 dubbelrum, varav 6 är handikappanpassade. Dessutom har vi två minisviter med bubbelbadkar och lite annan lyx samt en svit i två plan med bubbelbadkar. Några av rummen kan göras om till familjerum, för upp till 5 personer. Välkommen!

Adress

 

Telegrafgatan 41

149 41 Nynäshamn

Kontakt

 

konferens@nynasgarden.se

Tel: 08-520 205 90

Nynäsgården är kontantfritt hotell

Lämna ditt omdöme på TripAdvisor
Klicka här!
 
  • Facebook - Nynäsgården
  • Instagram - Nynäsgården