Nynäsgårdens traditionella julbord

Vi vill tack alla er som besökt oss under 2019, nu ser vi fram mot vad 2020 har att erbjuda.

 

Konferens med Julbord

Är du ute i god tid och vill boka julbordskonferens för 2020, hör av dig till christer@nynasgarden.se för offertförslag!

Julaktiviteter!

 

Julfest med aktivitet är den perfekta avslutningen på året och detta tillsammans med Nynäsgårdens julbord.

Julbygget - pepparkakshusbygge

Att bygga pepparkakshus är en mysig, trevlig och prestigelös aktivitet i goda vänners lag. Här skapar lagen sina egna riktiga pepparkakshus med dekoration av nonstop, glasyr, bomull och marsipangrisar. Med julmusik och en stor dos kreativitet skapar vi den genuina julkänslan.

Pågår inomhus under ca 1,5 timme. 

Tomteverkstaden

Tomteverkstaden är för alla som älskar julpyssel och tävlingar. Med hjälp av julens alla hem- ligheter kommer vi försöka att sätta er lite på det hala. Här krävs det finess, kreativitet samt samarbetet i gruppen för att lösa alla hemligheter. En kul och mysig inomhusaktivitet i julens tecken är vad deltagarna har att se fram emot!
Pågår inomhus under ca 1,5 timme. 

Julruschen

Med ”Rulla nöten”, ”Bygga skumtomten” och 10 andra julinspirerande utmaningar busar vi till det lite extra under 1 timme. Vi delar in er i lag och sedan väljer ni själva ut er egen Tomte- nisse som ska möta de övriga lagens nissar i roliga utmaningar.
Pågår inomhus under ca 1 timme. 
 

Jul - Is

Isskulptering med jultema är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets ma- giska värld. Pokalen går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering.

Pågår utomhus under ca 1,5 timme.
 

iJulquizen

Isskulptering med jultema är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets ma- giska värld. Pokalen går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering.

Pågår utomhus under ca 1,5 timme.

iJulklappsjakten

ill ni syresätta huvudet efter en lång dag inomhus har ni den perfekta aktiviteten här!
Med iPads som en del av utrustningen ska ni i denna galna och fartfyllda julklappsjakt för- söka utföra så många julrelaterade uppgifter som möjligt. Men tiden är knapp och uppgifterna många. Här går inget att ta för givet och det gäller att alla i laget plockar fram sina vassaste tävlings (ren)horn för att ha en chans att ta hem 1:priset, den gyllene pokalen!.
Pågår utomhus under 1,5 timme. 
 

 

Julbord med underhållning!

Vi på Nynäsgården erbjuder företag och organisationer att boka Julbord med underhållning som anpassas efter era önskemål. Ni har hela restaurangen för er själva. Erbjudandet gäller för grupper 70 - 120 personer från slutet av november fram till jul.

Julmusik möter er när ni kommer till Nynäsgården sedan är det dags att avnjuta julbordet och mer underhållning. Till kaffet bjuds ni på avslutningsnummer. Önskar ni avsluta kvällen med dans så hjälper vi till med DJ.

 

Pris på förfrågan.

 

Nynäsgårdens annorlunda julbord

Nynäsgårdens dryckespaket

Underhållning 

Önskar ni hjälp med busstransport, DJ, aktivitet, övernattning eller annat?

Kontakta oss för offert: christer@nynasgarden.se

 

Adress

 

Telegrafgatan 41

149 41 Nynäshamn

Kontakt

 

konferens@nynasgarden.se

Tel: 08-520 205 90

Nynäsgården är kontantfritt hotell

Lämna ditt omdöme på TripAdvisor
Klicka här!
 
  • Facebook - Nynäsgården
  • Instagram - Nynäsgården