Konferens - Höstmeny 2018

(med reservation för förändringar)

Förrätt

Potatis & Västerbottensoppa med Löjrom, syrad Lök

& Surdegskrutonger

 

Älgcarpaccio med Shitakesvamp, Senapskål, Smetana,

friterad Mandel & rökt Rapsolja

Klassisk Skagenröra på Nynäsgårdens "grova" med

picklade Rödlök & Dillolja

Sallad på Palestinsk Freekeh med Citrusmarinerad Rotselleri,

grillad grön Paprika, rostad Mandel & confiterad Vitlök

(Vegan)

Dessert

 

Bakat vinteräpple med Muscovado & mörk Rom serveras med Vaniljglass & krossade Drömmar

Creme brûlée med Pistagebiscotti & Björnbär

Utvalda Ostar från Sandra gårdsmejeri med Rödlöksmarmelad

Samt Nynäsgårdens Frukt & Valnötsbröd

Pavlova med Citroncurd, Choklad & färska bär

(Vegan)

Varmrätt

 

Halstrad Torskrygg med Rotselleripuré, Handskalade Räkor, brynt Smör som är smaksatt med soja, Citronmarinerade Fänkål & Kavringscrumble

Timjan & Vitlöksstekt Hjortfilé med Hasselbackspotatis,

Gräddkokta Kantareller, Svartvinbärssky,

Färska Bönor & friterad Svartkål 

Helstekt Oxfilé med Rödvinssås, Potatisgratäng, rostad Plommontomat & vispat Vitlökssmör

Bakad Portabello med Potatisgratäng, rostad Plommontomat,

Bearnaise & Rödvinssky

(Vegan)

Adress

 

Telegrafgatan 41

149 41 Nynäshamn

Kontakt

 

konferens@nynasgarden.se

Tel: 08-520 205 90

Lämna ditt omdöme på TripAdvisor
Klicka här!
 
  • Facebook - Nynäsgården
  • Instagram - Nynäsgården